Më mirë të dish se sa të kesh

Programacioni në RTSH

E Marte

Poetet e botes ne shqip

22:30 - 00:00
E Shtune

Takimi i mbremjes se shtune

22:30 - 00:00
E Diele

Bisede me Fadil Kepin

10:00 - 11:00

Fjala gdhend gurin

22:30 - 00:00

Poezi

2016-03-31 16:43:12

Bastardët

Duan ta përmbysin të djeshmen e baballarëve
Të sotmes ti vënë portretet e tyre
Të shkulin nga rrënjët eshtrat e të parëve
Dhe me eshtrat e tyre të ngrenë piramide
E piramidën ta mbulojnë me flamuj të cdo ngjyre

Ethe të shfrenuara e makuteri bastardësh
Mbi eshtra shokësh kërkojnë të ngrenë piramida
Një gen i ringjallur prej kanibalo-barbarësh
Ngjizur në shpella të mykura mesjetarësh
Prej spermës djallëzore që mbolli Semiramida

Eh,farë e keqe xhins kolerndjellëse
Mosnstra që për paranë vrisni dhe vëllane
Dhe drurnjt që jan drunj dinë ti ruajnë rrënjët
Dhe bashkjetojn me sivëllezër të cdo ngjyre
E dinë të flijohen madherishëm për filizat e tyre

Bastardët ashtu si lindin pa fare e pa fis
Bastardë edhe mbesin nëpër skutat e historis...

Video

2016-03-27 23:53:52

Arberisht dasmore

2016-03-27 23:53:52

Dashuria

2016-03-27 23:52:33

Mall

2016-03-27 23:52:33

I Shkreti Shen Valentin